Pantng Larang Org2 Tua

Assalamualaikum semua, sya nk tnya klau mngndung boleh mnjahit dak? Sbb sya dngaq org tua2 ckp xboleh tkot ank dlam perut terbelit tali pusat nnty.. Btui ka?.. Sya mngndung ank kedua, msa yg pertama xpnah rsa nk mnjahit pun, mai yg ni teringin nk mnjahit. Mohon jgn kecam sya yee.. Just bertnyaa ..

2 Balas

Wsalam..nk menjahit ap tu mummy?sya pun mase mgndung hrtu ad gak mnjahit..tpi jahit kocek baju kje suami je skit sebb koyak..ad dlam 2kli sya mnjahit..rse takut gak sebb org tua2 kate xbaik..tpi sya niat mnjahit utk suami n selawat skli..lpastu sya ad bnuh lipas 😂,Alhamdulillah kndungn sya baik2 je n baby pun sihat n comel je..

4y ago

Nk jahit topi Kpala bby

tatau laa . tapi saya masa mengandung anak pertama saya dengan laki saya menjahit. alhamdulillah anak tadak masalah apaa .