Ruam di muka, cara rawat?

Assalamualaikum semua, siapa baby dia pernah kena ruam kat muka mcm muka anak saya ni, ada ke cara utk hilangkan ruam kat muka bayi 4 bulan? Boleh ke suggest kan ubat yg sesuai yg doctor recommended utk kulit baby. Terima kasih.

Ruam di muka, cara rawat?
17 Balas

baby saya pon naik macam ni. saya sapu lotion treatment susu unta ni..

2y ago

sy pun guna ni...😊

Alhamdulillah Anak sis penggunaan setia ..sy agent snowhitee sis..

Saya sapukan bedak sejuk sahaja sis alhamdulillah hilang .. 🥰

anak saya pun pernah jdi mcmni , saya sapukan bedak agnesia ..

bedak Pureen yg warna merah sis.insyaallah berkesan

pakai Snowhitee treatment lotion sis

Try aveeno baby atau physiogel