UPT SAMAR-SAMAR

Assalamualaikum semua. Sesiapa ada pengalaman line UPT samar tak? Period saya lagi 3 hari. Tapi tak sabar sangat nak try . Harap ada la rezeki first baby.

UPT SAMAR-SAMAR
112 Balas

saya pun samar, check lg sekali baru yakin. pastu terus pergi klinik esoknya. tahniah awakkk, jaga diri mom dan baby

4y ago

saya check kat klinik swasta dulu, lepastu baru pergi kk buat buku merah lepas doc cakap

macam saya siss..😊..sekrng saya dah 5 minggu..insyaallahh ada rzki sis..😉

dulu sy pun mcm ni jg..tp mmg pregnant.. Alhamdulillah..skrg ank dah setahun lapan bulan..

Saya pon mcm nie.. seminggu lepas buat UPT terus scan ke klinik.. alhamdulillah skrg baby da 7bulan..

4y ago

Hehe. Ni posting lama saya. Skrang dah tggu hari 😂😂

biasa klu samar mcm ni insyaAllah dah positif..take care yaa .. semoga dipermudahkan segala urusan

Saya pon . Lagi 2 hari nak period tapi nak cek jugak . Sekarang dah nak 10weeks . Tahniah sis 🥰

waalaikummussalam tahniah sis , doakan saya dpt positive juga nnti 😊

4y ago

Aamiiiin. Ya mujib.

Positif dah tuh sis tp repeat lg upt sampai line sama terang warnanya ☺️ apa2 pun tahniah

saya pun samar..yg atas semlm punye..yg bwh Harini..lagi 4hari tarikh piyed 😉😊

Congratulations ☺️doakn saya ye sis semoga ada rezki taun ni ada zuriat 1st

4y ago

InshaAllah.. Saya doakan agar sis dapat zuriat ya😘🌺