Ingin tahu..

Assalamualaikum semua.. Saya Just nk tanya.. Manatau ada pernah mengalami.. Begini, pada usia 1minggu kehamilan saya ada terasa perubahan pada breast.. Rasa ngeri dan sakit.. Till 5w3d usia kehamilan.. Hari kelmarin 5w4d n hari ni nyeri dan sakit breast tu berkurangan...ada x yg pernah alami seperti saya alami? Adakah ini normal?? Saya jadi risau pulak.. 😢

1 Balas

Normal puan, tempoh sakit breast tu tk sama utk setiap orang. Rasa sakit pun lain-lain. Ada yang sekejap je rasa sakit, then elok. Ada yg sakit cuma denyut2 biasa, ada yg tersentuh pun rasa nyeri.

3y ago

Oh.. Ok2.. Tq ya sis respond.. Risau sdh sya td😢... Skrg pn lidah mmg xrasa apa dh. Mknan semua rasa tawar je n air liur bnyk sdh.. X seperti sblm ni.. Tq ya sis rajin respond 😉