Delay period

Assalamualaikum semua, saya nak tanya pendapat...mcm saya kan last period 25/9/21. Hrini dh 1/12/21. Period dh delay lama dh. Bila buat ujian UPT -ve (dh buat bnyk kali)....scan pun xdak apa...then, baru ni (25/11/21) ada prgi buat ujian darah beta HCG tu...resultnya pun sama. x pregnant. Jadi boleh tahu apa yg prlu saya buat skrng ? saya risau + buntu... nikah dh almost setahun. period memang Jenis yg x tratur..masa umur 17 thn saya prnah buat operation untk buang cyst 15cm. Ada kwn suggest saya untk ambil pil clomid. tpi saya x berani nk ambil pil ni sbb saya x brapa tahu pasal pil clomid ni..lgipun period saya dh delay lama sgt dh...😔 #pleasehelp

1 Balas

Boleh set appointment dgn o&g dh tu sbb period x normal & ada cyst history. moga semuanya baik, puan.

3y ago

Ok Puan. Terima kasih ya.