deman campak 2 kali

Assalamualaikum semua , saya nak tanya kenapa anak saya naik campak 2 kali ye ?

2 Balas

Mcm ank sdara akak 2,3 hari lepas kena campak kali kedua..yg ptama kluar mcm tak abis org tua ckp mcm bentat..ni kena kali kedua banyak jugak 1 badan..hari ke 3,4 dah hilang merah2..tapi kena gi klinik ye nti doktor bagi ubat deman

4y ago

Ooo, anak sy mcm too la , tpi 2hari jew naik , sy x g klink pom , dia ok ngn sendiri , alhamdulillah, xad dmam pom dan xad nangis2 , mcm biasa jew ..

call hospital tanya