Gdm on diet control

Assalamualaikum semua. Saya nak tanya. Harini kandungan saya genap 38 minggu. Doktor suruh saya serah diri pada 27/3/2023 (38w6d) di HUSM (kelantan). Saya GDM ON DC. Kalau doktor suruh serah diri , biasanya doktor akan terus induce pada hari tersebut ataupun perlu tunggu untuk beberapa hari sebelum induce? Maaf kalau soalan agak berbelit.

1 Balas

kalau ikut Pengalaman I last year, Hari pertama serah diri xde buat apa induce Lg. esoknya baru masuk ubat.