Tidur Terlentang

Assalamualaikum semua. Saya nak tanya betul ke xboleh tidur terlentang? Kenapa yek?? ?Saya ni kalau baring terlentang lagi la selesa. Kalau mengiring kiri kanan xselesa sgt. Rasa berdenyut2 je. Denyut2 jantung sendiri yg laju atau pun jantung baby, saya pun xsure. Hehehe #1st time preggy #25w now

1 Balas

Pd sy boleh je kalau nk terlentang tp kaki puan tlg tggikan ....letak bantal bwh peha/betis. .. So perut xlah menegang sgt berbanding kaki straight trs

4y ago

Okay sis. Tq for info 👍