Ank sulong 4bulan. Mengandung lagi

Assalamualaikum semua saya nak tanya anak sulong nk msuk 4bulan akhir February ni. Kalau la saya mengandung lagi ada apa2 keburukkan x pada saya atau kandungan? Masa mengandung anak sulong haritu saya xde masalah apa2 cuma BMI lebih beranak pun normal. Saya mmg xambil apa2 perancang sebab mmg kalau boleh saya nak anak lagi sbb saya TTC walaupun cuma 3tahun. Kalau bab Jaga anak suami mmg banyak tolong kalau dia ada kat onshore mmg dia je yg biasa Jaga anak, mandi, berak, susu, tidokan semua dia buat berjaga Malam pun suami. Kalau suami ada kat laut ibu n adik2 saya ada. Ada x ibu2 yg Ada pengalaman beranak rapat2 boleh kongsi x sikit2 pengalaman. Lagi 1 masa buka buku tu kena marah x? Hehe #setahunsorg #beranakrapat

1 Balas

Better jarakkan sis sebab rahim kita perlukan masa untuk pulih… Memang kita nak anak ramai2 cepat2 suami membantu tapi bab kesihatan diri kena jaga itu lebih penting. Badan kita nak guna lama… mungkin sekarang kita rasa okay ke depan nanti kita taktahu… 4bulan terlalu singkat sis… bahaya… Mungkin bila anak dah setahun r setahun lebih sis boleh cuba lain…