Ingin bersalin

Assalamualaikum semua saya mummy muda lagi hehe , doa kan saya dipermudahkan segala urusan saya , buat masa skrg tak ada tanda ii lagi 🥰 , insya allah semua nya baik ii nanti .#bantusharing #firstbaby

Ingin bersalin
2 Balas

brg2 sis dh siap prepare? kalau dh siap tkpa nnti kalau dh smpai msa blh bwak trus xyah nnti kelam kabut dh.. smoga dpmudahakn urusan sis bsalin nnti amin...

sy dh bsalin sis . 38 mngu 5 hari .. uhhhh .. sakit kol 12 mlm . trun tanda air ktumbn leaking gn ad cecair hijau trun .. g hsptl . bby dh berak dlm perut

3y ago

insya allah aminnn