penat even dah tido cukup 8 jam

assalamualaikum semua.. saya kerja and tengah pregnant, baru 9 minggu. nak tanya macam mana nak bagi badan ni bertenaga ye?? badan ni cepat penat. tido cukup masa pon pagi tu still penat. macam tak cukup tido. ada ke supplemen yang boleh kuatkan tenaga badan. tengok selalu artis² ada minum suplemen tu semua tapi okay ke untuk kesihatan? nak beli tapi takut pon ada. any comment?

2 Balas

samaaaa sis! saya pun pregnant nak masuk minggu 9. bangun tidur dah rasa lesu and balik kerja sampai je rumah terus rasa terpaling penat 😭😭. saya minum susu, makan buah, and makan folid acid tu je. takde supplement juga.

1mo ago

sama la saya. minum susu ibu, makan buah kalau tak sempat nak makan heavy lepastu folid acid. nak ambik apa apa suplemen tu tak berani lagi. tapi tula, kerja rumah pon ke mana..

banyakkan minum susu sebab susu boleh kuatkan tulang , tak kisah susu apa apa