Tanda hari subur

Assalamualaikum semua, nak tanya time subur keluar cecair mcm mna ya? Pekat ke, cair ke, putih ke, kuning ke? Sbb sy period tak teratur & susah cari hari subur, guna opk pun kadang tak accurate. Boleh share? Terima kasih 😊#ingintahu #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Macam putih telur tu sis tekstur dia. Kalau tak pasti sis boleh download apps period calendar tu. Just update bila period then apps akan auto pop-up bila waktu subur apa semua. Selamat mencuba sis

seperti telor putih