Baru Habis Pantang Czer

Assalamualaikum semua . Nak tanya , kenapa czer kena pantang ais setahun ye ? Sebab apa ye ? Hahaha maklumlah first mum 😅#firstmom #ingintahu #pleasehelp

5 Balas

siapa yg ckp kena pantang setahun tu? boleh follow doctor imelda balchin pakar o&g. doctor ada share pasal minum ais / sejuk ni. sy dlm pntg dh minum xde tunggu pantang habis pon😅.

1y ago

betull.. sy pon lps follow dr imelda, xpantang dah ais. just xde la over nk minum ais selalu