Baru Habis Pantang Czer

Assalamualaikum semua . Nak tanya , kenapa czer kena pantang ais setahun ye ? Sebab apa ye ? Hahaha maklumlah first mum 😅#firstmom #ingintahu #pleasehelp

5 Balas

siapa yg ckp kena pantang setahun tu? boleh follow doctor imelda balchin pakar o&g. doctor ada share pasal minum ais / sejuk ni. sy dlm pntg dh minum xde tunggu pantang habis pon😅.

12mo ago

betull.. sy pon lps follow dr imelda, xpantang dah ais. just xde la over nk minum ais selalu

kena pantang setahun ke?? ckup 44 hari sye dh pegi starbucks 🤣🤣 mak sye x ckp ape pon. elok je die tumpang sekaki beli kopi 🤣🤣

12mo ago

yup

Tak perlu pantang aispun sbb air msk badan jd subu badan xdenye sejuk sampai perut takat tekak je haha

skrg xtau dh tua nty bru tahu effect dia klau blh jgn kerap minum ais jg bdn sis dh tua payah nty

12mo ago

Dr emelda tu dh 52 taun awk sihat je dia siap msk maraton lg.. penting amalkn hidup sihat inshaAllah ok

Waalaikumsalam..Sy czer dlm pantang bedal je air ais.. Alhamdulillah ok je..