Peruban najis

Assalamualaikum semua, nak mintak pendapat. Anak saya lagi 3 hari masuk 4 bulan. Sebelum ni dia menyusu badan + fm dutch baby tiap hari berak, berak ok warna kuning. Tapi dalam seminggu ni saya try tukar similac dia jarang berak dan warna berak pun macam dalam gambar yang saya sertakan ni. Normal ke??? #mommybuntu #bantusharing

Peruban najis
10 Balas

mungkin susu tu xsesuai kut..tp klu puan chck perut ank ok x?? mcm kembung ke...dia menangis ke bila x mmbuang?? kalau ada simptom nangis sakit perut since tuka susu..means susu tu xsesuai dgn nya...kalau dia xmmbuang tp slalu kentut..means perut dia ok