8w tapi kantung kosong

Assalamualaikum semua mommy’s,sy nak share cerita sedih sy,bulan 4 haritu sy dh pregnant tp bila pergi scan kantung kosong,admit wad kena d&c semua and now lpas 4 bulan sy test upt positive,sy scan dh 8w tapi kantung kosong jugak,yaa allah sedihnya sy rasa,mcm tak dpt nk terima,tlg mommy’s semua bagi kata semangattt dekat sy atau adakah yg pernah lalui pengalaman yg sama mcm sy😣 btw sy dh kwin 3 tahun dan sy dan suami mmg tengah menanti sgt².. #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

yallah sedihnyaa. selalu org ckp kntung kosong ni jdi sekali je untuk ank first je lpas tu ok. mcm saya ada first kntung kosong gugur 13w bulan 5 . sekrng dh mengandung semula 6w dh ada bby. boleh saya thu yg first gugur brpa w? sekrng brapa w? sis mkn folic asid ape?

9mo ago

yg first 6w,yg ni dh 8w sis,folic asid tuu mmg sy dh mkn sblum pregnant lagi 😔

Sama juga 8w kantung kosong 🥲 baru je scan sabtu lepas 🥹 doc cakap tunggu lg 2 minggu sama ada jadi atau tak menjadi