Risau memanjang

Assalamualaikum & hi semua momma². Nak tanya,minggu ke berapa baru momma² di dlm apps ni rasa pergerakan baby dlm perut ? Sy ni dah mengandung 3x tapi kali ni biarpun dah nak dekat masuk 20 minggu, still x rasa apa. Sebelum² ni week ke 17 gitu dah rasa dah. Org ckp kalau dah pernah mengandung sebelum ni akan rasa lebih awal. Kadang risau sebab fikir bukan², adakah si baby baik² jer dlm tu 😐 Moga ada momma² yg sudi jawab ya ? Jangan kecam sy sebab sy hanya nak tau jer 😇🤗 #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #momto4childs

6 Balas

saya sec pregnancy 16w dah rasa

11mo ago

Bestnya 🥰 Moga sis & baby sihat selalu. Maybe sis jenis kulit perut nipis. Tu kot dpt rasa gerakan baby awal 🤗 Alhamdulillah