Induce bersalin

Assalamualaikum semua. Minta semua doakan saya Nur Rasyidah dapat bersalin dengan mudah semudah mudahnya & selamat keduanya. Pagi tadi induce belon sebab air ketuban kurang dari 8. Doakan mudah bukaan jalan saya🤲🏻 Sekarang dah rasa contraction setiap 10 minit tapi boleh tahan lagi. Saya doakan semua yang memdoakan saya & tengah menunggu hari dipermudahkan urusan bersalin kalian.. Aminn🤲🏻

1 Balas

ya Allah mudahkanNur Rasyidah utknbsalin dgn semudah mudahnya..smga dpt bsalin scara vaginal birth tnpa koyak tanpa jahit.. Baby mudah kluar aameen