HB LOW KENA CUCUK

Assalamualaikum semua ibu2..semalam cek hb makin turun 10.2 je kna la bsing sikit..jumpa dkter terus amik kputusan cucuk.. serius dh stress dh..silap saya pagi tu xdan sarapan dulu trus kena amik darah...😭😭 Ada sapa2 yg dh kena cucuk ke..kndungan 5months #firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy

1 Balas

wlaikslm....sama la mcm sy..kne cucuk kt bhgian punggung 7 hari....setiap hari..msuk ni sy dh dua kali repeat cucuk tu...mse mula mmg sakit...tpi lps tu ok je....

3y ago

ya sis..skrg dh 2x kena..dh lali..biar kan saja ia berlalu dgn bahagia