Nak tanya..

Assalamualaikum semua ibu2,,saya cuma nak tanya..perut saya sakit sejak smlm petang sampai skg masih sakit..kandungan 4bulan..masa anak sulung saya rasa takde sakit perut masa 4bulan,, skng anak kedua masih sakit..silap makan nasi busuk smlm..sakit di bawah, kiri dan kanan.. rasa tde nk berak..sakit sangat.. #mommybuntu #jangandibully

2 Balas

wsalam..better g klinik sis..sy pon pernah gk trsilap makan..tapi xpernah plak sampai sakit cmtu skli. harap baik2 je semua

aduh, sakit tuuu... sis dah pergi jumpa doctor ke belum? baik pergi cepat cepat