Baby xberak 8hari

Assalamualaikum semua ibu-ibu, help me please..baby saya dah 6bulan xberak dh 8hari..dy dh makan + minum susu badan sepenuhnya..#helpme #firstmom

2 Balas

kalau fully bf normal sis, anak sy 3 4 hari xberak pom nurse cakap normal klu fully bf..tp itu lah, sekali dia kentut semerbak bau nye 😂😂 mengalakan org dewasa bau nye..sekali berak byk lah 😅 pastu tunggu lah 4 5 hari lg..kecuali klu kita silap makan pape boleh buat dia cirik plak

wslm. dah jumpa Dr ka sis? anak sy da makan ta berak 2 hari pun sy dah risau. setakat ni anak sy dah 1th lebih,lepas dah start makan paling lama berak 2 hari. kalau lebih dr tu sy akan bawa jumpa Dr.

3mo ago

dh jumpa dokter dh hari tu 4hari xberak..doc msuk ubat bontot..berak selambak..lps dr tu lh xberak..hari ni masuk 9hari..malam td bawak gi urut plk..tukang urut kte..urat simpul..xtau lh tgk rini cmne..klau tak bwk g klinik