tahan muntah

Assalamualaikum semua ibu 2??bahaya x klu saya tahan muntah?sebab..klu saya minum air kosong je pun.. muntah jgak..mcm mne pendapat ibu2 semua??

2 Balas

sya kalo sbolehnya xnak muntah, sya tahan, tp bila minum air pun muntah dan mlebihi 3x dan perut pun 0 sgt, sya trus ke emergency, kna admit, rupanya sya morning sickness skli dgn gastrik menyerang, Dr pantau smbil dberi ubat ikut waktunya

Sy skrg 29w pn still ad loya,smelh xly minum air kosong,klo nk elak rasa loya mesti minum ais kosong...