Macam mana nak buang kahak bayi

Assalamualaikum semua, disebabkan saya first time, nak Tanya macam mana nak buang kahak baby 3minggu ye? Dia asyik merengek , tido pon xnyenyak.

3 Balas

Hi mommies. Try guna nasal respirator. Dia tolong suction keluarkan kahak kat hidung. Or Try guna youbaby cream is best. Anak saya 5 months old I'm a new mommy too i selalu buat yg ni je. Suction and youbaby cream. https://youbaby.orderla.my/youbaby-bbb

Sy sapu minyak bawang putih then tepuk tepuk belakang dia. Time tepuk tu tangan bentuk c. Atau sis search tepuk percussion.

Waalaikumsalam. Better bawa jumpa doktor pediatric.