(HELP) Spotting @ Period ? Week 3

Assalamualaikum semua.. boleh minta pandangan? Skrg ni sy dah CD27. Period akan turun pada CD 28. Saya check UPT pada CD 24, result +ve.. Tapi saya tak letak harapan tinggi sbb period saya pada CD28.. And jadi tanda tanya.. pada CD 27, ada keputihan light brown.. tak tahu la samada period ke @ spotting (pregnancy implantation).. ada tak yang pernah kena mcm sy? UPT +ve & ada spotting sebelum dtg period ? #pleasehelp #firstbaby #advicepls #ingintahu

(HELP) Spotting @ Period ? Week 3
1 Balas

Pregnant ni sis. Yg sport tu implantation.. Mcm sy sport tu ada dlm msa sminggu tp on off. Alhamdulillah skang sy dh 13week..

3y ago

Alhamdulillah sis, saya tanya dr, itu pregnancy implantation.. Normal.. 🤗