Period @ Spotting ? Help

Assalamualaikum semua.. boleh minta pandangan? Skrg ni sy dah CD27. Period akan turun pada CD 28. Saya check UPT pada CD 24, result +ve.. Tapi saya tak letak harapan tinggi sbb period saya pada CD28.. And jadi tanda tanya.. pada CD 27, ada keputihan light brown.. tak tahu la samada period ke @ spotting (pregnancy implantation).. ada tak yang pernah kena mcm sy? jadi sebelum period ? 😕#pleasehelp #pregnancy #ingintahu

Period @ Spotting ? Help
3 Balas

Takde spoting. Kalau ada baik pergi jumpa doktor. Mungkin tanda awal keguguran

3y ago

yeke.. emm tula saya sblum keguguran juga.. 6 weeks.. masa tu semua ari² & pinggang sakit.. tapi kes skrg.. takd rasa sakit.. dia spotting sekali 4 pagi . and skrg keputihan berwarna brown light je ..

Pernah. Saya test 5 hari sebelum period.

3y ago

moga ade REZEKI puan ngandung...moga saya juga ada rezeki tu lagi umur dah 38 ni...

Hi sis ada update kah. Pregnant tak?