Bayi 4 bulan

Assalamualaikum semua. Anak saya baru 4bulan lebih, boleh ke kalau bagi makan? Kalau boleh makan, makanan apa yang sesuai? Minta pandangan dari semua yaa. Terima kasih☺️ #firsttimemom #bantusharing

4 Balas

Kenapa.... Nak bagi makan awal sangat tu? Umur yang sesuai 6BULAN keatas.

9mo ago

I see, tapi baby kan memang menangis je untuk berkomunikasi. Untuk hal macam ni, I think all the mothers dah tahu, umur yang sesuai mengikuti guideline ialah 6bulan. Kalau awal dari tu, puan boleh minta advice doc. Nanti boleh tahu dari situ anak boleh mula makan atau tidak.