Anak Tolak Nak Breastfeed

Assalamualaikum semua. Anak saya baru 3 bulan tapi sebab harituh saya terpaksa tinggal sekejap atas urusan keje anak saye dengan ibu saya jadi die hisap susu dari botol. Sekarang die taknak direct breastfeed. Saya cube pujuk mcm mcm tapi tidak menjadi. Sekarang jadi pump saje tapi supply tak cukup. Mcm mane ye . Mohon percerahan. Saya buntu nak pujuk mcm mane. Sayae kene trus jadi epmom ke sbb saya masih belajar dlm part epmom. ?

1 Balas

Probably baby got nipple confusion. You may find lactation consultant to help you. :)