1st time mommy

Assalamualaikum semua, adakah mommy2 di luar sana yang nak jual brg2 baby second dgn harga mampu milik? insyaAllah saya berminat untuk beli. btw anak saya insyaAllah girl. Buat masa ni memang rasa sempit sangat, dah cut cost sehabisnya, dgn isu nak kena pindah rumah pula skrg ni. if ada mommy2 di luar tu ada nak letgo brg2 keperluan baby yang tk pakai dah, insyaAllah saya boleh beli jika harga mampu milik tapi saya taknak ambil secara free

1 Balas

awak boleh try install app carousell. situ pun ada banyak orang nak letgo barang baby, kadang ada yang nak bagi free je. kena pandai cari 😄

2mo ago

okay baik terima kasih ya