buka buku pink

assalamualaikum semua , ada yg buat buku pink kat taman medan dato harun .. tak kat sini?? masa2 pkp nii mcm mana yaa prosedur nak buka buku pink kat sana ? kot² ada yg baru buka baru² ni kan . boleh share sikit . sbb dha masuk 17minggu ni . tp masih belum buka buku pink lg . tq 😊😊😊😊#bantusharing #pregnancy #mommybuntu

2 Balas

Wsalam. Puan datang saja awal pagi & maklumkan nak buka buku pink. IC jangan lupa bawa :) Atau puan call saja klinik pun okay untuk dapatkan kepastian. Sebab saya dulu masa awal PKP baru buka buku. Walk in saja. Next tu baru dia bagi appointment.