Hormon tak stabil

Assalamualaikum semua, ada tips tak untuk stabilkan hormon? Say ttc almost 3years, period susah sgt nak dtg, kadang 2-3bulan sekali, nak cari waktu subur lagi teramat susah, 2 bulan lepas baru cek klinik doc inform tiada apa2 masalah dalaman alhamdulillah. Sesiapa pernah alami masalah mcm sy boleh share? Mcm mna nak stabilkan hormon & period cycle? Terima kasih🥰#ingintahu #seriusnanya #bantusharing

13 Balas

Sy ttc almost 5y n pcos . Period 2@3 bulan bru dtng , sy xmkn apa2 ubat & supliment , tau2 awal bulan 12 last year sy pregnant 🤣 padahal last period bulan 10 ,

Sis ada pcos ke? Cuba check di klinik yg pakar sakit puan, try buat tvs scan & ujian darah utk hormon.

PCOS ke? bmi normal?

1y ago

period jarang dtg tu pun dh petanda PCOS.