Memgandung selepas gugur

Assalamualaikum semua. Ada tak yg pernah jadi mcm saya? Mengandung selepas gugur, takdpt comfirm tarikh lagi. Semalam cek kk, doc kk kata kemungkinan janin sy da mati sbb tak membesar drpd mcm 2w ago. Tapi sy takde simptom2 gugur then doc ckp sy termasuk dalam kategori Missed Miscarriage ☹️ Petang tu, sy terus ke klinik swasta dan doc scan tvs. Alhamdulillah nampak baby, kantung okay tapi jantung lemah katanya. Dan ukuran usia baby baru 7w. Adakah normal utk 7w jantung tak berapa jelas @ bunyi dia tak kuat? Lepas dgr doctor kk ckp mcmtu semalam, saya agak sedih dan fikiran terganggu jugak la ? #KaliKeduaPregnant #FirstGugurWaktu5w

Memgandung selepas gugur
14 Balas

Doa baik2💕

Bykkan berdoa

Doa baik2

Klaw hsptl dorg akn scan ikut bwh sis.. Lg jelas.. Ape pn sis doakn jer bby seht..

5y ago

Sy pelik kenapa doc kk tu tak terus suruh sy refer hospital walaupun sy dah mintak 😂 Bila dia ckp mcmtu susah hati jadinya kan.