Saiz kepala dan badan berbeza

Assalamualaikum, semalam saya p scan. Saiz badan baby 16week. Cuma kepala je dia saiz 18week. Normal ke ibu ibu semua ? Saya sangat risau, sebab first time pregnant. Sebab saya sekarang pregnant 16week. #bantusharing #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Sy pn alami pkara sama. Tp sy yakin dktr silap tarik sbb x mungkin dlm masa 2w ukuran jd mengecil, wahlal sblm ni sy dh buat detail checkup dgn specialist & everything is ok.