Uot positif lepas tu negatif

Assalamualaikum selamat pg.. Admin hide profile sya ye.. Ibu2 yg pakar dlm upt, boleh terangkn sikit tk, kenapa upt sebelum ni cek naik samar2 agak terang jugak la sebelum due period, bila dh delay period 3 hari, upt jadi 1 line pulak.. Kenapa ya?? Sepatutnnya klau dh delay mybe akn nmpk jelas kn.. Terima kasih semua.. Mohon komen bg serba sikit ilmu ibu2.. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Ada byk kemungkinan upt double line. Sekarang tgh period ke masih belum period? Masa saya haritu upt double line (4 upt test double line). Tp lepastu period. Time keluar darah check lg tak double line pun. Doc kata tu chemical pregnancy. Tp kalau awak takde keluar apa2 darah mungkin upt rosak/expired. Atau cuba lepas seminggu. Kot ada rezeki tu

2y ago

Ohh awal lagi kot. Cuba check lagi seminggu. In sha Allah ada rezeki