Bolehkah ibu mengandung, amal flavettes?

Assalamualaikum ,selamat petang .. tumpang tny klau pregnant boleh amalkn vitamin ni tak? sbb sy pernah rujuk dkt google , dia ckp buat pra mummg preggy bolh amal vit C tp hnya sbnyk 85mg per day buat umur 19keats tp dkt vit C flavettes nim vit C dia 1000mg vit E 15iu & gluta 50mg Tp vit C kan bgus klau ibu mngndung nak ii first bby amal tk mngapa ke? sy nk rujuk dgn doktor sndri , lmbt lg nk tnggu date appointment 😓 klau mommies dkt luar sne thu serba sdkit mklumt tu , mntk tlg share heee, trimaksih #flavettesglow 🤗

Bolehkah ibu mengandung, amal flavettes?
1 Balas

rasa lebih baik rujuk kat dktr nnt. klau x silap flavettes vitamin khas utk kecantikan kulit je. #28Nov20  #TAPSuperMoms