Buat Buku Pink tapi Nikah Siri

Assalamualaikum selamat pagi semua.. Nak tanya kalau macam saya nikah siri bersama suami selepas dari seminggu tu terus check dua Line ( Pregnant ) Jadi dikira mcm mana ya nanti kalau nk buat buku pink..sebab husband saya akan tanggung semuanya dan sentiasa bersama saya..Rasanya pihak klinik kerajaan terima tak ya? Mohon Pencerahan 🥹🙏🏻

3 Balas

klinik terima je apa jua background kite asalkan awk pregnant. pregnancy awk lbh penting. tapi kan nikah siri tu apa? sorry sy first time dengar.

8mo ago

maksudnya sah pernikahan cukup syarat cuma xdaftar dkt pejabat agama,selalu tgok cerita Indonesia.

Maaf nikah siri tu pe ye?

8mo ago

Oooo xtau pulak boleh gitu 😅 yg sy tau klu nikah semua kena daftar pej agama.. kcuali nikah siam

terima je