Tumpang tanya ?

Assalamualaikum selamat pagi semua ibu2.. Nak tanya? Normal ke sakit ketika kencing bahagian (miss V) time megandung ni? di usia awal kehamilan Atau sampai berterusan hingga pantang? Ada siapa2 yg rasa atau mengalaminya ke sekarang? Tak kira berapa usia kandungan ke (sebab kalau time nak kencing sakit dan rasa tertekan ke bawah? #bantusharing

1 Balas

Kalau rasa macam tertekan kat bawah tu, normal sbb kepala baby tekan pundi kencing kita. Rasa pressure sikit time kencing. Tapi kalau pedih2, maybe UTI. Kena makan antibiotik. Sis rujuk doctor k?