Selepas check bukaan

Assalamualaikum & selamat pagi mommies. Nak tanya pengalaman para ibu. Saya 40w 1d hari ni. Semalam dalam jam 1pm dr ada check bukaan wpun masa tu blm ada tanda bersalin & saya dibenarkan balik sbb baru 3cm. 2 minit lalu saya check ada keluar lendir + darah. Nak tanya pengalaman & ilmu para ibu disini. Adakah lendir + darah itu tanda bersalin ataupun effect selepas check bukaan? Tq mommies.

1 Balas

effect check bukaan. kalau rasa sakit terus je pegi hospital.