Masalah keputihan berbau

Assalamualaikum... Selamat pagi mom to be and senior2 yg di hormati...🤗 Ada tips tak mcm mana nak hilangkan keputihan yg berbau..saya baru mengalami keputihan yg berbau 2hari yg lalu sampai ke hari ni..rasa betul2 x selesa, sebelum2 ni memang alami keputihan sejak usia kandungan masuk 2bulan lebih tapi tidak berbau, now usia kandungan 5bulan dah.. ada tips tak moms sekalian?

1 Balas

pg kk balik. keputihan yg berbau, gatal, hijau kuning coklat x normal. nnti doctor bgi ubt insert and buat gbs test.