Keputihan warna putih & berbau

Hi momies, ada x dekat sini mengalami keputihan berbau, warna putih tapi tak gatal. Kalau saya cuci dengan air garam berkesan x utk hilang? Any tips?

2 Balas

Erm saya cuba semua tip buat rendaman , makan yogurt . last mase bukak buku pink and info kat dr ade keputihan then dr bg ubat yg masuk kat private part . alhamdulillah takde keputihan and gatal . TAPI Dr tetap akan buat test utk tengok keputihan kita

cuba try rendam dengan air suam dulu. tapi orang cakap kalau keputihan berbau better pergi jumpa doktor terus

8mo ago

ya esok saya pergi kk. kk esok baru buka sbb risau pulak Lagi2 ttg gbs.