Baby tak berak

Assalamualaikum selamat malam. Skrg sy ngh berpantang hari ke 27. Sy bagi susu fm & bf. Selepas baby abis kuning. Baby tetiba xberak hari niy dh masuk 4 hari. Sy guna susu S26 gold. Sape ada pengalaman. ? Esok kalau baby xberak lagi nk bawak g klinik. Risauuu.#firstbaby

2 Balas

Baby saya minum s26 sma, berak sehari sekali. Itu pun kdg meneran bukan main lagi. Masa saya bawa balik dpd nicu, saya mix bf and fm tu 3 hari gak tak berak hm. Ini dah 28 hari, saya tukar susu similac baru ok.

1y ago

Anak awk minum susu similac lagi ke?? If minum sy igt nk letgo susu similac ank sy. Xbukak lagi

Dh try urutan i love u baby? Cycle baby?

1y ago

Dh buat semua. Alhamdulillah baby dh berak lepas tukar susu similac