Masalah upt

Assalamualaikum selamat malam semua... Period selalu nya datang pada kitaran 28@29@30 setiap bulan ,tapi Kali ni dtg awal 4 hari dari tarikh kitaran yg sepatutnya. Rasa mcm diri tgh mengandung pun ada.. Tapi bila cek upt negative. Cthnya : sakit belakang, penat , lesu, kerap kencing, panas badan, cepat mengantuk.. Adakah ini petanda Hamil? #bantusharing

1 Balas

biasanya mcm tu hormon..next month klu xperiod ..try test smula after 2w..insyaallah ,smoga ada rezeki