Saja2 tanya .

Assalamualaikum.. Sebelum ni saya suka sangat dgn pokok bunga . Penuh luar rumah dengan mcm2 pokok . Lepas dapat tau pregnant terus loya tengok semua pokok2 . Bau pon tak boleh . Bau pokok pandan atau esen pandan pon tak boleh . Hahahaha ! Suami cakap pregnant anak laki kot sbb xsuka pokok . Ibu2 lain alah pada apa eh ? Saja nak tahu sbb bosan berkurung dlm rumah ... #firstbaby #16week #alahtakhabishabis #babypkp #pkptakhabishabis

8 Balas

bau tumis, bau asap, pastu xleh tgk org lelaki lain selain suami. jadi sakit kepala. migrain. memg auto jadi mak ijo. 😂 ank kuar girl. rapat ngn ayah dia. kalau org lain nk dtg dekat lagi2 org lelaki. memg awal2 la dia menangis xsuka. kdg dia tenung berkerut dahi xsuka org tu. 😂😂

Alah makan sayur, nampak pun geli pdhal sebelum pregnant suka mkn sayur lepastu xbole bau masakan, semua mknan favourite sblm pregnant sya x suka makan.. tapi skrg dah okay 😂 #20week

Saya xbleh nk msak sbb kna pgang brg mentah....bau ayam mentah loya....telur bru pecahkn dlm kuali nmpak mentah pn trus muntah....skrg tgah alah xbleh nk mkn telur pulak...adoii

sy dlu Alah dgn certain bau Dan brg basah mentah mcm daging ayam mmg ckup loya bila Lalu dkt pasaraya. lama² dh ok.

Masa anak sulung, saya tak boleh tengok, bau atau rasa semua makanan yang berwarna merah terutama nya sambal.

Anak sulung dan kedua tak suka bau minyak wangi jadi sakit kepala. Yang tengah pregnant skrg tak suka bau sabun 😅

3y ago

sma lh sis, laki sy mndi pkai sabun detol sy rsa bnci dekat dia HAHAHA sy trus beli sbun bru #16w

Tak suka cium bau nasi tengah masak 😅 tu ja alhamdulillah xda la alahan lain

alahh bau sabun baju sllu pkai . terpaksa bli lain try and error 😂