Induce Belon

Assalamualaikum.. saye nak tanye.. sape yg pernah induce belon? Ape eakk antare cara nk cepatkan belon tu jatuh? Lepas tu kan,, nak tajye jugak,, lepas induce belon,, boleh kee gi kencing or berak mcm biase?

1 Balas

wsalam. belon jatuh tu bgantung..ada yg jalan2 buat exercise, jatuh..ada yg tak. tp buat je la.walaupun tak jatuh sndri tp bila dktr buka, bukaan dh besar. lps induce belon blh je kencing berak mcm biasa. tak menganggu pun.