Boleh kongsi pengalaman induce belon tak?

Skrg ni saya 37w & tgh induce belon.. ada cara nak cepatkan belon jtuh tak or apa2 story about induce belon ni.

2 Balas

Sy pn nk tau pengalaman ibu2 yg induce ni x kira la induce cara apa sbb nti 27hb ni sy kena serah diri ke hosp kandungan 37w utk induce..ni ptama kali la sy d induce😅 semoga urusan ibu2 yg bakal melahirkan d permudahkan🤲

pasang belon 10am. cabut 10am esoknya. check jalan 4cm terus book LR. sepanjang psg belon banyakkan jalan2, exercise bg ada bukaan.

8mo ago

masa sy, tak sakit lngsg..i mean ada la senggugut2 manja gitu. tapi sekejap saja. lps tu tak rasa apa. sy pun tak pasti kenapa..tp lps cabut tu jalan dh 4cm. katil sblh sy pasang belon juga, baru 3 jam dh panggil nurse sbb dia rasa sakit sgt.