Try to conceive

Assalamualaikum, hi Saya tengah mencuba untuk mendapatkan anak. Sudah seminggu rasa sakit seperti cramp “manja” di bahagian bawah perut seperti period pain. Bila buat bacaan ringkas, itu antara salah satu tanda awal persenyawaan berlaku. Tapi antara tanda yg jelas brlakunya persenyawaan adalah PAYUDAYA BERASA NYERI dan sensetif. Dan puting menjadi gelap. Tetapi saya tiada tanda2 tersebut. Ada tak pengalaman ibu2 yg mengandung tapi tak ada rasa nyeri atau sakit di bahagian payudara? Atau saya belum diberikan rezeki untuk mendapat anak? Terima kasih ☺️

2 Balas

Cek upt je sis. Jangan fokus pada tanda2 tu. Lain orang, lain tandanya. Tanda2 yg sis senarailan tu pun boleh jadi tanda lain. Bukan semestinya tanda pregnant.

Dah check upt?