bakal jadi ayah

Assalamualaikum saya seorang suami yang akan jadi ayah n saya nak mintak nasihat² dari akak² atau abang² yang berpegalaman sebab saya satu pun takde pegalaman nie...skarang nie isteri saya da 7bulan megandung...ape perlu saya siap kan barang² untuk baby dan isteri yang baru lepas megandung ye

2 Balas

Jaga isteri baik2 dlm pantang nnti... Jgn bg die penat jgn bg die stress... Jgn bg die sedih... Support die

😃