IBU ANGKAT

Assalamualaikum, saya seorang ibu angkat. Saya ada terbaca pasal menyusukan anak angkat untuk menjadikan dia muhrim/mahram kita. Saya nak tanya sekiranya saya mengambil ubatan ataupun suntikan untuk menyusukan anak, ada side effect ke selepas tu?

2 Balas

Ade effect. Tapi kena sahkan dulu dengan doc sebab setiap ubat atau suntikan tu lain lain effectnya

Ada effect. Ambil ubat dengan kebenaran dan pantauan doktor ye puan.