Buka buku pink

Assalamualaikum, Saya sekarang dah 6week 6day pregnant, bila ya masa sesuai buka buku pink? Boleh nanti dah buka buku then kita pindah rumah boleh transfer ke KK lain ke? Kalau scan baby dah nampak ke baby.. I'm so excited nk scan baby #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Hi sis saya buka buku pink masa 9 weeks. Tapi by appointment. Saya scan dua kali sblm bukak buku pink sis. First masa nak comfirmkan pregnant masa 6 weeks masa scan nampak sac je doc kata sbb baru lagi. Second scan masa 8 weeks dah nampak hearbeat. Semoga dipermudah urusan sis ye