Cara Penggunaan Helm Utk Kepala Anak Yg Peyang.

Assalamualaikum.. Saya Putra dan anak saya berusia 4 bulan (girl). Saya perasan bentuk kepala anak saya agak lain disebabkan oleh selalu menoleh ke kiri semasa tidur. Sebelah kiri agak rata dan sebelah kanan agak melengkong.. Jd sy nak minta nasihat dari kawan2 dalam ni, macam mana sy nak bantu pulihkan bentuk kepala anak saya kpd bentuk normal? Dan ke mana perlu saya pergi utk dapatkan bantuan or barang2 yg dapat membantu membentuk kepala anak sy menjadi normal?

3 Balas

Ayah sy dlu potong sponge ikut kepala adik sy... sbb dy lonjong kt belakang... letak sponge tu jadi xlah terteleng kpala dy. Alhamdulillah. .. smue ok

Macamana anak awak skrg? Sebab anak sy pun sama..

Boleh try beli tortle cap