Muntah dan mual

Assalamualaikum saya pregnen 8 weeks 2days...pagi td saya makan buah epal 2 biji...lps tu tggu 2 jam baru saya makan ubat yg disarankan oleh Doctor...lepas dah mkan ubat, saya beli makanan nasi goreng...saya pun makan la nasi goreng. Lepas habis saya rasa x sedap rasa nak muntah dan memang betul2 saya muntah keluar nasi goreng td...boleh x mummy bgtau saya ni muntah sbb pembawakan ke atau sebaliknya?? Sbb ni first time saya muntah sejak2 pregnant 8 weeks xde alahan..

2 Balas

Wsalam. Baru first time makan ubat tu ke? Cuba tukar makan waktu malam, lepas dinner gap 2jam makan pastu terus tidur.